Abba Fever Original


De grootste ABBA-hits verwerkt in een interactieve show met de vier ABBA-muzikanten.

Op het podium zorgen onze twee zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny voor een levensechte seventiessfeer. Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige, handgemaakte kostuums, de sfeervolle podiumsetting inclusief witte vleugel op het podium en de adembenemende stemmen van onze zangeressen die niet te onderscheiden zijn van de echte ABBA-dames. Dit alles maakt een show van Abba Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift. Bij Abba Fever Original zorg u zelf voor een licht- en geluidshow.

Abba Fever XL


De Abba Fever Original show, aangevuld met een complete liveband.

Met gebruik van prachtige handgemaakte kostuums, een witte vleugel en een swingende 8-koppige liveband, zorgt Abba Fever voor een ware revival van een ABBA-concert.

De show duurt maximaal 2x 60 minuten inclusief toegift. Aanpassing in tijdsduur is mogelijk.

Abba Fever XS


Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen.

Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze Abba Fever Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u Abba Fever XS boeken: dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen.

De show duurt maximaal 30 minuten inclusief toegift. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podiumaankleding en licht- en geluidshow.